جدیدترین اخبار :
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
  • تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد
  • هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار

پروانه بهره‌برداری فاز اول منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه صادر شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/12/07 | تعداد بازید :173
توسط رضا مسرور، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، پروانه بهره‌برداری فاز اول منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به «عبدالحکیم ریگی» مدیرعامل منطقه اعطا شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه به مساحت 378.5 هکتار، توسط شرکت خصوصی «سرمایه‌گذاری و توسعه عمران منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه» اداره می‌شود که با صدور پروانه بهره‌برداری فاز اول این منطقه به مساحت 57.47 هکتار، مجوز دریافت سند اراضی این فاز و صدور مجوز سرمایه‌گذاری را دریافت نموده است.

گفتنی است منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه همجوار با مرز رسمی میرجاوه با کشور پاکستان و خط آهن شبه قاره هند به ایران به عنوان بخشی از طرح بزرگ محور شرق ایران، از موقعیت بسیار مناسبی برای ترانزیت و صادرات انواع کالا و انرژی به کشور پاکستان محسوب می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل